Lezingen, clinics en demonstraties


Heeft u interesse in een lezing, clinic of demonstratie bij u op stal? Dat kan!

Bij een lezing over voeding worden de basisvoorwaarden voor goede voeding uitgebreid doorgenomen. Bijzondere gevallen die bij u op stal aanwezig zijn, zoals paarden met een bepaalde aandoening, kunnen ook uitgelicht worden. U kunt zelf aangeven welke aanvullende onderwerpen u graag behandeld zou zien.

Het is ook mogelijk een lezing over biomechanica met aansluitend een pratijkgedeelte te organiseren. Hierbij gaan we eerst in op het hoe en waarom van bepaalde oefeningen die van de paarden gevraagd worden. Afhankelijk van de deelnemers, kan dieper ingegaan worden op bijvoorbeeld springen of dressuur. 
Tijdens het praktijkgedeelte gaan we live zien wat tijdens de lezing besproken is. De deelnemers zien met eigen ogen het belang van balans in het lichaam, en leren vroegtijdig problemen op te sporen. Dit kan een flinke bijdrage leveren aan de blessurepreventie bij u op stal. 

Heeft u zelf een idee en denkt u dat ik u daarbij van dienst kan zijn? Aarzel alstublieft niet om contact op te nemen. Binnen mijn vakgebieden is in principe alles mogelijk.