Over Mij


Even Voorstellen

Mijn naam is Nikki Blokland. Al van jongs af aan ben ik actief in de paardensport. Ik heb een enorme affiniteit met de gezondheid van het paard. Dat heeft mij ertoe gedreven meer kennis te vergaren over de voeding en biomechanica van het paard. Ik heb diverse cursussen en opleidingen gevolgd over deze onderwerpen, en blijf altijd bezig mijn kennis te verbreden en verdiepen.
 

sportmasseur paard, voedingsdeskundige paard, professioneel scheren

Mijn diploma Sportmassage heb ik behaald aan het Aeres Training Centre, en mijn certificaat Advanced Equine Chain Taping aan het Centrum voor Dry Needling. Daarnaast ben ik NAT Certified Trigger Point Therapy Practitioner, en heb ik mij verdiept in de Masterson Methode. 
Ik volg de ontwikkelingen binnen het vakgebied op de voet, om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste technieken en onderzoeken. 

Missie en Visie

Mijn missie houdt in dat ik het mogelijk wil maken dat elk paard kan presteren op het top van zijn kunnen. Als ik het over presteren heb, bedoel ik zeker niet alleen de topsportprestaties van toppaarden en -ruiters. Ik heb het over alle paarden. Het manegepaard wat vol goede zin de jonge ruiters blijft opleiden, het recreatiepaard wat vrolijk avonturen aangaat met zijn baasje, maar ook de gepensioneerde dames en heren die volop willen genieten van hun oude dag.

Elk paard heeft recht op de beste verzorging en een goede gezondheid. 
Ik wil u en uw paard daar graag bij helpen, door er bijvoorbeeld voor te zorgen dat uw paard een passend rantsoen aangeboden krijgt, soepel gehouden wordt door middel van een sportmassage of veilig en professioneel wordt geschoren. U kunt immers alleen verwachten dat uw paard goed presteert als u hem gezond houdt en voorziet van de juiste 'brandstof'.